جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

آیین­ نامه اجرایی بند (ب) تبصره (۱۱) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور

فهرست مطالب

آیین­ نامه اجرایی بند (ب) تبصره (۱۱) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور

شماره ۱۳۱۲۹۹/ت۶۱۴۰۷هـ ۱۴۰۲/۷/۲۵

وزارت راه و شهرسازی ـ وزارت کشور ـ سازمان برنامه و بودجه کشور

هیئت وزیران در جلسه ۱۴۰۲/۶/۲۲ به پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه کشور
و به استناد بند (ب) تبصره (۱۱) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور،
آیین نامه اجرایی بند یادشده را به شرح زیر تصویب کرد:

آیین­ نامه اجرایی بند (ب) تبصره (۱۱) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور

ماده۱ـ سکونت­گاه­های غیررسمی موضوع این آیین­نامه شامل جزء (۶) بند (۱) سند ملی راهبردی احیا، بهسازی، نوسازی و توانمندسازی بافت­های فرسوده و ناکارآمد شهری موضوع تصویب­نامه شماره ۷۴۹۰۰/ت۴۸۶۰۱هـ مورخ ۱۳۹۳/۷/۲ می­باشد.

ماده۲ـ اداره کل راه و شهرسازی استان موظف است نسبت به شناسایی جمعیت ساکن مناطق موضوع ماده (۱) این آیین­نامه اقدام نموده و با تصویب ستاد بازآفرینی شهری استان، فهرست این مناطق و جمعیت ساکن مشمول را حداکثر تا یک ماه از تاریخ ابلاغ این آیین­نامه به سازمان مدیریت و برنامه­ریزی استان اعلام نماید.

تبصره ـ مسئولیت شناسایی جمعیت ساکن و مناطق با اداره کل راه و شهرسازی استان است.

ماده ۳ـ سازمان مدیریت و برنامه­ریزی استان مکلف است ظرف یک ماه از تاریخ ابلاغ این آیین­نامه با همکاری مرکز آمار ایران نسبت به تعیین و تدقیق جمعیت ساکن در مناطق سکونت­گاه­های غیررسمی خارج از محدوده شهرها برحسب نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۳۹۵ و تعیین جمعیت ساکن در مناطق سکونت­گاه­های غیررسمی داخل محدوده شهرها براساس مطالعات اداره کل راه و شهرسازی استان مصوب ستاد بازآفرینی استان برای تصویب در شورای برنامه­ریزی و توسعه استان اقدام نماید.

ماده ۴ـ شورای برنامه­ریزی و توسعه استان موظف است اولویت طرح (پروژه)­ها و محلات را براساس جمعیت ساکن به عنوان محرک توسعه محلی با رویکرد محرومیت­زدایی و بهسازی سکونت­گاه­های غیررسمی و برای تأمین زیرساخت­های لازم در این مناطق اعم از مسجد، مدرسه، زیرساخت­های فرهنگی ـ هنری، باشگاه و کلانتری، روشنایی معابر، ایستگاه های رادیویی و تلویزیونی، ارتباطی، بهداشتی، تأمین آب و برق و فاضلاب و سایر تأسیسات شهری مورد نیاز و چهارچوب طرح­های مصوب و بالادستی، آمایش سرزمینی و براساس استعدادهای اقتصادی و با رعایت معیارهای زیست محیطی و مراقبت در منابع آب و خاک کشاورزی و ایمنی در مقابل سوانح طبیعی و امکان استفاده از زیرساخت­ها و شبکه شهری و سطح­بندی شهرهای کشور و جلوگیری از افزایش و گسترش بی­رویه کلانشهرها تعیین نماید که می بایست حداکثر ظرف دو سال تکمیل و به بهره­برداری برسد.

تبصره۱ـ دستگاه­های اجرایی ذی­ربط موظفند معادل سهم مصوب شورای مذکور و اعلام­شده توسط سازمان مدیریت و برنامه­ریزی استان برای هر سکونت­گاه غیررسمی از محل عوارض موضوع ماده (۳۹) قانون مالیات بر ارزش افزوده را برای احداث و تکمیل
طرح (پروژه­)های موضوع این آیین­نامه هزینه نمایند.

تبصره۲ـ شورای یادشده می­تواند از محل اعتبارات عوارض موضوع ماده (۳۹)
قانون مالیات بر ارزش افزوده، موضوع بند (ب) تبصره (۱۱) قانون بودجه ۱۴۰۲ کل کشور
به نسبت جمعیت ساکن در منطقه سکونت­گاه غیررسمی به کل جمعیت شهر مربوط برای این امر اختصاص و هزینه نماید.

ماده ۵ ـ اولویت اختصاص اعتبار به طرح (پروژه)­های نیمه­تمامی که به تشخیص ستاد و بازآفرینی شهری معرفی شده­اند و اهداف آن مشترک با رویکردها، اهداف و عملیات قانون مربوط است توسط شورای برنامه­ریزی و توسعه استان تعیین می­شود.

تبصره ـ دستگاه­های اجرایی ذی­ربط متناسب با وصول منابع از محل ماده (۳۹) قانون مالیات بر ارزش افزوده، موضوع بند (ب) تبصره (۱۱) قانون بودجه ۱۴۰۲ کل کشور نسبت به اجرای طرح (پروژه)­ها اقدام نمایند.

ماده ۶ ـ استاندار مکلف است گزارش عملکرد این آیین­نامه را در مقاطع زمانی سه ماهه به وزارتخانه های کشور، راه و شهرسازی و سازمان برنامه و بودجه کشور ارائه نماید. وزارت کشور مسئول حسن اجرای این آیین­نامه است.

معاون اول رئیس ‎جمهور ـ محمد مخبر

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نویسندگان
اینفومت

اینفومت تلاش می کند با تولید محتوای مناسب برای جامعه هدف، خدمت هر چند کوچک را عرضه نماید

FOLLOW US ON