جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

مالیات کارتخوان: نحوه ثبت، محاسبه و استعلام مالیات دستگاه پوز

فهرست مطالب


مالیات کارتخوان چقدر است و چگونه محاسبه میشود؟ آیا با وصل کردن دستگاه کارتخوان خودم به پرونده مالیاتی، مالیات بیشتری باید پرداخت کنم؟ شما با وصل کردن دستگاه کارت‌خوان به پرونده مالیاتی در سامانه‌ای سازمان امور مالیاتی برای این کار تعبیه کرده است مالیات جدیدی پرداخت نمی‌کنید. در حقیقت اداره امور مالیاتی از اتصال دستگاه کارتخوان به پرونده مالیاتی برای این استفاده می‌کند که درآمدهای صاحبان مشاغل را با شفافیت بیشتری شناسایی کند. بنابراین خیالتان راحت باشد که با اتصال دستگاه کارت خوان مغازه یا شرکت به پرونده مالیات بر درآمد به هیچ عنوان مالیات بیشتری پرداخت نخواهید کرد. در این مطلب از سری مقالات آموزش مالیات، به بررسی نحوه محاسبه و پرداخت مالیات دستگاه کارتخوان می‌پردازیم.

راهنمای سامانه مودیان

کد مالیاتی کارتخوان چیست؟

هر فردی که مغازه یا فروشگاهی دارد و یا به هر دلیلی صاحب یک دستگاه کارتخوان یا پوز است باید در سامانه سازمان امور مالیاتی ثبت نام کند و تشکیل پرونده مالیاتی دهد. پس از تشکیل پرونده مالیاتی یک کد به نام “کد مالیاتی” دریافت می‌کنید. شما تنها در صورتی مجاز به استفاده از دستگاه کارتخوان و ارائه درگاه پرداخت الکترونیکی در سایت فروشگاه خودتان هستید که کد مالیاتی دریافت کرده باشید.

سازمان امور مالیاتی برای ساماندهی به دستگاه‌های پوز و درگاه‌های پرداخت الکترونیکی، دریافت کد مالیاتی را برای همه فروشگاه‌های فیزیکی و آنلاین اجباری کرده است.

فرمول محاسبه مالیات کارتخوان 1401؛ مالیات کارتخوان چند درصد است؟

برای محاسبه مالیات کارتخوان از فرمول جدیدی استفاده نمی‌شود، بلکه همان فرمولی که برای محاسبه مالیات بر درآمد مشاغل به کار می‌رفت در اینجا هم قابل استفاده است. بر اساس قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان، همه تراکنش‌هایی که به وسیله دستگاه پوز انجام می‌شوند فعالیت شغلی به حساب می‌آیند و به آنها مالیات تعلق می‌گیرد.

بر این اساس نرخ مالیات دستگاه کارتخوان به صورت زیر است:

  • 15 درصد: به ازای مازاد سودی که نسبت به رقم 35 میلیون و 600 هزار تومان کسب می‌کنید تا مقدار 50 میلیون تومان
  • 20 درصد: به ازای مازاد سود نسبت به رقم 50 میلیون تومان تا مقدار 100 میلیون تومان
  • 25 درصد: به ازای مازاد مبلغی که بیش از 100 میلیون تومان سود کسب کرده‌اید.

پرونده مالیاتی دستگاه کارتخوان

تمام دستگاه‌های کارتخوان باید به پرونده مالیاتی افرادی که از آن دستگاه‌ها استفاده می‌کنند وصل باشند. شما با مراجعه به سامانه عملیات الکترونیک سازمان امور مالیاتی به نشانی my.tax.gov.ir و پس از واردکردن نام کاربری و رمز عبور می‌توانید تمامی دستگاه‌های پوز که به نام شما هستند را ببینید و در صورتی که مورد تأیید شما بودند، آنها را به پرونده مالیاتی خودتان وصل کنید.

به این صورت تمام تراکنش‌هایی که از طریق دستگاه‌های کارتخوان متصل شده به پرونده مالیاتی خودتان انجام می‌دهید، برای محاسبه مالیات مشاغل استفاده خواهند شد.   

برای استعلام مالیات کارتخوان چه باید کرد؟

برای اینکه بتوانید تمامی دستگاه‌های کارت‌خوانی که به اسم شما در سامانه الکترونیک خدمات قضایی ثبت شده است را ببینید باید در سامانه my.tax.gov.ir ثبت نام کنید. در این سامانه شما می‌توانید علاوه بر دستگاه‌های کارت‌خوانی که به اسم شما ثبت شده است، همه درگاه‌های پرداخت الکترونیکی که به نام شما ثبت شده است را هم ببینید. اما در صورتی که در درگاه ملی خدمات الکترونیکی سازمان امور مالیاتی کشور ثبت نام نکرده‌اید ابتدا باید در این سامانه عملیات ثبت نام را انجام دهید. 

استعلام مالیات کارتخوان

ثبت نام مالیات کارتخوان چگونه انجام می‌شود؟

پس از ثبت نام در سامانه my.tax.gov.ir و ورود به این سامانه در قسمت راست صفحه بر روی گزینه “ساماندهی پذیرنده‌های بانکی” کلیک کنید. در صفحه جدیدی که باز می‌شود امکان  “الصاق به پرونده” یا “درخواست غیرفعال‌سازی” برای دستگاه‌های پوز و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی وجود دارد.

در قسمت دستگاه‌های کارت‌خوان الصاق نشده می‌توانید بر روی الصاق به پرونده کلیک کنید تا دستگاه پوز شما به پرونده مالیاتی مغازه شما وصل شود.

ثبت نام مالیات کارتخوان

سایت مالیات کارتخوان چیست؟

وارد درگاه ملی خدمات الکترونیکی سازمان امور مالیاتی به آدرس my.tax.gov.ir شوید و با توجه به اینکه شخص حقیقی یا حقوقی هستید در این سامانه ثبت نام کنید. به صورت پیش فرض وقتی وارد این سایت می‌شوید به عنوان شخص حقیقی می‌توانید ثبت نام کنید ولی اگر شخص حقوقی هستید می‌توانید در قسمت پایین این صفحه بر روی دکمه “ثبت نام اشخاص حقوقی” کلیک کنید. ثبت نام در این سامانه به سادگی انجام می‌شود.

سایت مالیات کارتخوان

لغو مالیات کارتخوان چگونه انجام می‌شود؟

با ورود به قسمت “ساماندهی پذیرنده‌های بانکی” تمام دستگاه‌های کارت‌خوان و درگاه‌های پرداخت الکترونیکی که به نام شما ثبت شده است را می‌توانید مشاهده کنید. علاوه بر این دستگاه‌های کارت‌خوانی که به نام شما ثبت شده است به تفکیک بر اساس دستگاه‌های کارت‌خوان الصاق شده به پرونده مالیاتی و دستگاه‌های کارت‌خوان الصاق نشده به پرونده مالیاتی قابل مشاهده است. در قسمت پایین این صفحه دستگاه‌های کارت‌خوانی که به بانک مرکزی برای غیرفعال سازی معرفی خواهند شد را نیز می‌توانید مشاهده کنید.

در این صفحه امکان  “درخواست غیرفعال‌سازی”  برای دستگاه‌های پوز و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی فراهم شده است تا شما به هر دلیلی نیاز به غیرفعال سازی دستگاه کارتخوان یا درگاه پرداخت الکترونیک خودتان داشتید بتوانید این کار را به سادگی انجام دهید.

لغو مالیات کارتخوان چگونه انجام می‌شود؟

مالیات کارتخوان سوپرمارکت چگونه محاسبه می‌شود؟

بعضی از سوپرمارکت‌ها هستند که هنوز پرونده مالیاتی خودشان را در اداره امور مالیاتی تشکیل نداده‌اند و تعداد زیادی از سوپرمارکت دارها هم اطلاعات درستی درباره نحوه محاسبه مالیات خودشان ندارند. نداشتن اطلاعات دقیق درباره قوانین مالیاتی می‌تواند هزینه‌ها و جرائم سنگینی را به بار آورد. قدم اول برای پرداخت مالیات توسط صاحب سوپرمارکت این است که اقدام به تشکیل پرونده مالیاتی کند. برای تشکیل پرونده مالیاتی ابتدا باید به اداره امور مالیاتی منطقه خودتان رجوع کنید.

مالیات کارتخوان سوپرمارکت بر اساس نرخ‌هایی که در قسمت “محاسبه مالیات کارتخوان” گفتیم محاسبه می‌شود. در اینجا برای اینکه نحوه محاسبه مالیات دستگاه پوز را بهتر متوجه شوید یک مثال برای شما می‌زنیم.

اگر شما سالانه 500 میلیون تومان درآمد از مغازه خودتان کسب می‌کنید و هزینه‌های شما 320 میلیون تومان است، آنگاه سود شما 180 میلیون تومان می‌شود. 36 میلیون تومان از این سود معاف از مالیات است. 144 میلیون تومان برای محاسبه مالیات باقی می‌ماند. نرخ مالیات 50 میلیون اول برابر با 15 درصد است، نرخ مالیات 50 میلیون دوم برابر با 20 درصد است و مالیات 44 میلیون تومان باقی‌مانده با نرخ 25 درصد محاسبه می‌شود.

محاسبه مالیات مثال بالا به صورت زیر انجام می‌شود:

(50,000,000 * %15) + (50,000,000 * %20) + (44,000,000 * %25) =7,500,000 + 10,000,000 + 11,000,000 = 28,500,000

محاسبه نرخ مالیات بر درآمد اشخاص حقیقی

نرخ مالیات بر درآمد اشخاص حقیقی بر اساس ماده ۱۳۱ قانون مالیات‌های مستقیم محاسبه می‌شود. در اینجا می‌توانید درصدهای مربوط به میزان نرخ مالیات را بر اساس درآمد ببینید:

  • تا ۵۰ میلیون تومان در یک سال 15%
  • نسبت به مازاد ۵۰ میلیون تومان تا ۱۰۰ میلیون تومان در یک سال 20%
  • نسبت به مازاد ۱۰۰ میلیون تومان در یک سال 25%
  • در صورتی که کل درآمد شخصی که کارت‌خوان متعلق به وی باشد بالاتر از ۱۰۰ میلیون تومان در سال باشد، نرخ مالیات‌بردرآمد 25% می‌شود.

حالا، اگر یک شخصِ صاحب کارت‌خوان درآمد سالانه وی بالاتر از ۱۰۰ میلیون در سال باشد، و از طریق کارت‌خوان ۵۰ میلیون تراکنش درآمد ایجاد شود، و در صنف خرده‌فروشی ماهی مشغول به کار باشد که ضریب آن 10% است، 10% مبلغ ۵۰ میلیون می‌شود ۵ میلیون تومان که مالیات آن می‌شود 25% این ۵ میلیون تومان یعنی ۱٫۲۵۰٫۰۰۰ تومان.

مالیات ۵۰ میلیون کارت‌خوان چقدر است؟

تراکنش‌هایی که از طریق دستگاه کارت‌خوان انجام می‌شود، مشمول مالیات بر درآمد می‌شوند. نحوه ضریب مالیات از صنف از صنف تا صنف متفاوت هست. برای محاسبه نرخ مالیات کارت‌خوان به دو روش می‌توان عمل کرد:

  1. محاسبه ضریب مالیاتی صنف کارت‌خوان بر اساس جدول اینتا کد
  2. نرخ مالیات بر درآمد بر اساس مبلغ واریزی

محاسبه ضریب مالیاتی صنف کارت‌خوان بر اساس جدول اینتا کد

برای محاسبه مالیات بر اساس اینتا کد باید به جدول مربوطه مراجعه کنید. ضریب‌های مالیاتی اصناف بر اساس جدول اینتا کد درج شده است. به‌عنوان‌مثال: ضریب مالیات چند صنف بر اساس جدول اینتا کد در زیر آمده است:

  • اینتا کد خواروبارفروشی:  ۱۲-15% (برحسب نوع محصول)
  • اینتا کد قصابی: 8%
  • اینتا کد فروش پوشاک: ۱۳-18% (برحسب نوع پارچه)
  • اینتا کد وکلا: ۵۵ %
  • اینتا کد کافی‌شاپ: ۳۳ %
  • اینتا کد کافی‌نت: 18%
  • اینتا کد صنف خرده‌فروشی ماهی: ۱۰ %

برای مشاهده سایر اینتا کدها این مطلب را دانلود کنید:

بعد از پیداکردن ضریب مالیاتی، نرخ مالیات‌بردرآمد می‌بایست محاسبه شود.

ثبت حساب بانکی در پرونده مالیات دستگاه کارتخوان

در ماده 10 قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان تأکید می‌کند که همه اشخاص حقیقی و حقوقی باید حساب‌های تجاری خودشان را معرفی کنند. اشخاص حقیقی شامل همه اصناف و کسانی که صاحب مغازه یا فروشگاهی هستند نیز می‌شود. در ادامه، مراحل ثبت حساب‌های بانکی خودتان را در درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی به صورت تصویری آموزش می‌دهیم.

  • به سایت my.tax.gov.ir مراجعه کنید و با نام کاربری و رمز عبور وارد حساب کاربری خودتان بشوید.
ثبت حساب بانکی در پرونده مالیات دستگاه کارتخوان
  • در صفحه‌ای که باز می‌شود بر روی گزینه “پرونده‌های مالیاتی” کلیک کنید.
ثبت حساب بانکی در پرونده مالیات دستگاه کارتخوان
  • سپس بر روی “پرونده‌های درآمد” کلیک کنید.
ثبت حساب بانکی در پرونده مالیات دستگاه کارتخوان
  • بر روی “ورود و ویرایش” کلیک کنید تا وارد سامانه ثبت‌نام الکترونیک شوید.
ثبت حساب بانکی در پرونده مالیات دستگاه کارتخوان
  • در صفحه جدید بر روی “نمایش و ویرایش اطلاعات” کلیک کنید:
ثبت حساب بانکی در پرونده مالیات دستگاه کارتخوان
  • در صفحه جدید بر روی گزینه “حساب‌ها/مجوزها” کلیک کنید تا به شما امکان ویرایش شماره‌حساب‌های قبلی و اضافه‌کردن شماره حساب‌های جدید داده شود. سپس بر روی “الصاق حساب‌های بانکی تجاری به این پرونده” کلیک کنید.
ثبت حساب بانکی در پرونده مالیات دستگاه کارتخوان
  • در صفحه جدید که باز می‌شود روی “درخواست تغییر اطلاعات” کلیک کنید.
ثبت حساب بانکی در پرونده مالیات دستگاه کارتخوان
  • درخواست ویرایش را تأیید و بر روی دکمه “ارسال درخواست” کلیک کنید.
ثبت حساب بانکی در پرونده مالیات دستگاه کارتخوان
  • شماره شبای خودتان را وارد کنید و بر روی دکمه “بررسی و ذخیره” کلیک کنید.
ثبت حساب بانکی در پرونده مالیات دستگاه کارتخوان
  • در مورد مالکیت شماره شبایی که وارد کردید از سامانه سیاح استعلام گرفته می‌شود و نتیجه به شما نشان داده می‌شود.
ثبت حساب بانکی در پرونده مالیات دستگاه کارتخوان

        نتیجه این استعلام چهار حالت می‌تواند داشته باشد:

  1. دارای تأییدیه بانک – این یعنی شماره شبایی که وارد کردید به شماره ملی شما تعلق دارد.
  2. عدم تأیید توسط بانک – یا شماره شبا را اشتباه وارد کردید و یا این شماره شبا برای شماره ملی شما ثبت نشده است.
  3. در انتظار تأییدیه بانک – این یعنی عملیات استعلام توسط سامانه سیاح هنوز انجام نشده است.
  4. تکراری در ثبت‌نام – این پیام به شما می‌گوید شماره شبایی که ثبت کردید قبلاً برای ثبت‌نام در این سامانه استفاده شده است.
  • در این مرحله اگر وضعیت استعلام بانک برای شماره شبای شما “تکراری در ثبت‌نام” نباشد آنگاه با کلیک بر روی دکمه “تأیید نهایی اطلاعات ثبت‌نام” شماره حسابی که اعلام کردید به نام شما ثبت می‌شود.
ثبت حساب بانکی در پرونده مالیات دستگاه کارتخوان

ثبت نام مالیاتی دستگاه کارتخوان شاپرک

دستگاه کارتخوان سامانه شاپرک مانند همه انواع دیگر دستگاه‌های کارتخوان(مثلا دستگاه کارتخوان سیار) مشمول مالیات دستگاه کارتخوان می‌شود. به طور کلی می‌توان گفت که شما پس از تشکیل پرونده مالیاتی و دریافت کد مالیاتی مشمول مالیات دستگاه کارتخوان می‌شوید. بنابراین اینکه صاحب دستگاه کارتخوان سیار، غیرسیار و یا شاپرک باشید هیچ تفاوتی در نحوه ثبت نام مالیات دستگاه کارتخوان و مقدار مالیاتی که باید پرداخت بکنید ایجاد نمی‌کند. همه صاحبان دستگاه کارتخوان شاپرک هم باید وارد سامانه my.tax.gov.ir بشوند و طبق مراحلی که در این مقاله معرفی کردیم پرونده مالیاتی تشکیل و کد مالیاتی دریافت کنند.

عدم ثبت دستگاه پوز در سامانه مالیاتی چه پیامدهایی دارد؟

همان‌طور که می‌دانید تمامی تراکنش‌هایی که توسط دستگاه کارت‌خوان و شبکه شاپرک صورت می‌گیرد، از نظر سازمان مالیاتی جنبه درآمدی دارد و قطعاً مشمول مالیات می‌شود؛ بنابراین شخصی که صاحب دستگاه کارت‌خوان است، باید به این نکته دقت داشته باشد که تمامی تراکنش‌های آن جنبه درآمدی دارد.

بر طبق قانون صاحبان دستگاه‌های پوز باید به سایت سازمان مالیاتی مراجعه کرده و بعد از ثبت‌نام، کد اقتصادی را دریافت نمایند. در ضمن اگر شما کد اقتصادی نداشته باشید، برای شما پرونده مالیاتی تشکیل می‌شود. این پرونده‌ها بر اساس اطلاعات دستگاه کارت‌خوان‌ها آن‌ها تشکیل می‌شود. علاوه بر مالیات، جریمه‌هایی نیز مشمول صاحبان دستگاه کارت‌خوان فاقد کد اقتصادی می‌شود.

قانون مالیات کارتخوان سیار

سوالی که اینجا ممکن است پیش بیاید این است که “آیا مالیات دستگاه کارتخوان شامل دستگاه کارتخوان سیار هم می‌شود؟” . جواب این سوال ساده است. بله، مالیات دستگاه کارتخوان شامل دستگاه‌های کارتخوان سیار هم می‌شود. قانونی که در سال 1400 برای مالیات دستگاه کارتخوان تصویب شد در مورد همه انواع دستگاه کارتخوان قابل اجرا است. بنابراین همه تکالیف و وظایفی که در مورد مالیات دستگاه پوز و کارتخوان در این مقاله گفتیم، در مورد دستگاه‌های کارتخوان سیار هم باید رعایت شوند.

کارتخوان بدون مالیات

به دلیل اینکه تراکنش‌های همه کارتخوان‌ها توسط سازمان امور مالیاتی رصد می‌شود و اصناف باید بابت تمام تراکنش‌هایی که به وسیله دستگاه‌های پوز دارند مالیات پرداخت کنند، عده‌ای سوءاستفاده‌گر وعده فروش دستگاه‌های کارتخوان بدون مالیات را می‌دهند. این یعنی بابت استفاده از این دستگاه‌ها ملزم به پرداخت مالیات نیستید و سازمان امور مالیاتی تراکنش‌هایی که به وسیله این دستگاه‌های پوز انجام می‌دهید را نمی‌تواند پیگیری کند.

این وعده‌ها به کل دروغ هستند؛ زیرا وقتی شما دستگاه کارتخوان می‌خرید باید شماره ملی و شماره تماس‌تان ثبت شود. قطعا هیچ فردی حاضر نمی‌شود بابت تراکنش‌هایی که با دستگاه کارتخوان دارید مالیات شما را بپردازد. بدانید در صورتی که از این دستگاه‌ها استفاده کنید باید پس از مدتی به دلیل فرار مالیاتی یا عدم پرداخت مالیاتی که بابت استفاده از دستگاه کارتخوان برای شما تعیین شده است، با احکام سنگین مالیاتی و قضایی روبرو بشوید.

اگر مالک دستگاه کارت‌خوان با صاحب جواز کسب یکسان نباشد، باید اظهارنامه‌های مجزایی را ارسال کنند؟

بله باید به شکل جداگانه ارسال شود مگر اینکه این دو شخص پرونده مالیاتی خود را به‌صورت مشارکتی در اداره امور مالیاتی مربوطه تشکیل دهند.

من چند سالی هست که دستگاه پوز دارم؛ تکلیف سال‌های قبل و مالیات آن‌ها چه می‌شود؟

باید بدانید که سازمان امور مالیاتی مطابق قانون می‌تواند تا ۵ سال به عقب برگردد و از مؤدی مطالبه مالیات کند؛ البته در دو حالت این مورد صدق می‌کند:

۱- چنانچه اطلاعاتی به دست سازمان برسد مبنی بر اینکه مؤدی خرید و فروشی داشته که اعلام نکرده است.

2- چنانچه وارد تراکنش‌های بانکی وی شده و مشخص شود که ورودی‌های به‌حساب ایشان، درآمد بوده و کتمان شده است.

بنابراین اگر در سال‌های قبل (تا ۵ سال) با کد ملی شما خرید یا فروشی ثبت نگردیده باشد و یا سازمان وارد تراکنش‌های بانکی شما نشود، قاعدتاً مالیاتی نیز از بابت آن سال‌ها مطالبه نمی‌گردد.

آیا تمامی کسانی که دستگاه کارت‌خوان دارند، باید مالیات پرداخت کنند؟ دستگاه کارت‌خوان بدون مالیات هم داریم؟

از نظر سازمان مالیاتی هر شخصی که دستگاه پوز دارد و از طریق آن کسب درآمد انجام می‌دهد، باید اظهارنامه مالیاتی خود را در موعد مقرر ارائه نماید. فقط مودیانی که فعالیت آن‌ها شامل موارد صفر مالیاتی و یا معاف از مالیات باشد، مالیاتی برای آن‌ها در نظر گرفته نمی‌شود.

محاسبه سود و زیان مشاغل با نرم افزار فروشگاهی دشت

مشاغل هر سال در خرداد ماه برای ارسال اظهارنامه مالیاتی خودشان با سوالات زیادی روبرو می‌شوند. بدون شک امسال موضوع مالیات کارتخوان یا همان پوز مهم‌ترین مسئله‌ای است که برای مغازه دارها و به خصوص سوپرمارکت‌دارها سوالات زیادی ایجاد می‌کند. در این مقاله ما درباره مالیات دستگاه کارتخوان به طور کامل توضیح دادیم.

شرکت سپیدار سیستم با ارائه نرم افزار سپیدار و با شعار «ساده و پایدار» به کسب‌وکارهای بزرگ و کوچک کمک می‌کند تا شرکت خود را کاملا هوشمندانه مدیریت کرده و به امور اقتصادی رسیدگی کنند. نمایندگی‌های فروش و آموزش این شرکت در سراسر کشور در حال ارائه خدمات هستند و در رشد و توسعه کسب‌وکارها تاثیر قابل‌توجهی دارند. برای خرید نرم افزار حسابداری فروشگاهی و شرکتی دشت و سپیدار و یا کسب اطلاعات بیشتر درباره این مجموعه به صفحه اصلی سایت مراجعه کرده یا با شماره پشتیبانی 81022444 تماس بگیرید.

سوالات متداول

  • برای ثبت مالیات دستگاه کارتخوان چه کاری باید کرد؟

پس از ثبت نام در سامانه my.tax.gov.ir و ورود به این سامانه در قسمت راست صفحه بر روی گزینه “ساماندهی پذیرنده‌های بانکی” کلیک کنید. در صفحه جدیدی که باز می‌شود امکان  “الصاق به پرونده” یا “درخواست غیرفعال‌سازی” برای دستگاه‌های پوز و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی وجود دارد.

  • مالیات دستگاه کارتخوان سوپر مارکت چقدر است؟

در سال 1401 مبلغ 35 میلیون و 600 هزار تومان از سود سالیانه سوپر مارکت‌ها معاف از پرداخت مالیات است. اگر سود سالیانه شما بیشتر از این رقم است باید بر اساس درصدهای زیر مالیات فروشگاه خودتان را پرداخت کنید:

  • 15 درصد: به ازای مازاد سودی که نسبت به رقم 35 میلیون و 600 هزار تومان کسب می‌کنید تا مقدار 50 میلیون تومان
  • 20 درصد: به ازای مازاد سود نسبت به رقم 50 میلیون تومان تا مقدار 100 میلیون تومان
  • 25 درصد: به ازای مازاد مبلغی که بیش از 100 میلیون تومان سود کسب کرده‌اید.
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نویسندگان
اینفومت

اینفومت تلاش می کند با تولید محتوای مناسب برای جامعه هدف، خدمت هر چند کوچک را عرضه نماید

FOLLOW US ON