جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

10 مهارت برتر که کارفرمایان در فارغ التحصیلان آموزش عالی به دنبال آن هستند

10 مهارت برتر که کارفرمایان در فارغ التحصیلان آموزش عالی به دنبال آن هستند

فهرست مطالب

10 مهارت برتر که کارفرمایان در فارغ التحصیلان آموزش عالی به دنبال آن هستند

از طردهای بی پایان از شغل و زمان انتظار طاقت فرسا خسته شده اید؟ دیگر نه. در جعبه گنج مخفی که اکثر فارغ التحصیلان آن را نادیده می گیرند، مهارت های استخدام نهفته است.

تخصص آکادمیک و دانش تخصصی شما بدون شک بلیط شما خواهد بود، اما آنها فقط شما را در سفر قرار می دهند. این مهارت‌های نرم ناگفته است، اگرچه ضروری است، اما شما را بالاتر از دیگران قرار می‌دهد و در نهایت راهی به سمت موفقیت شغلی ایجاد می‌کند.

به این موضوع فکر کنید: مهارت‌های فنی موتوری هستند که باعث می‌شوند فرد به جلو حرکت کند، اما ظرافت در فرمان‌پذیری – مهارت‌های نرم شما – است که تفاوت بین حرکت نرم یا تصادف و سوختن را ایجاد می‌کند. بر اینها مسلط شوید و بنابراین، نه تنها شغل رویایی خود، بلکه آن پتانسیل کسب درآمد و رشد شغلی را نیز ثابت خواهید کرد.

اکنون، آیا آماده اید که برای هر کارفرمایی ضروری شوید؟ بیایید اکنون دقیقاً به آن مهارت های بسیار ضروری بپردازیم.

10 مهارت برتری که کارفرمایان در فارغ التحصیلان آموزش عالی جستجو می کنند

  1. نگرش یادگیری مثبت: ممکن است شما آن را سهل انگاری کنید، اما هر کارفرمایی کسی را می خواهد که برای هر موقعیتی دیدگاه مثبتی داشته باشد. این امر محیطی سالم در محل کار و بهره وری بهتر را تضمین می کند. علاوه بر این، نگرش یادگیری نشان می‌دهد که شما برای چالش‌های جدید آماده خواهید بود و برای کاوش در زمینه‌های مختلف و ارائه بهترین‌ها آماده ابتکار عمل خواهید بود.

  2. اخلاق کاری: تجزیه و تحلیل میزان تعهد شما نسبت به کار، وفاداری شما به اهداف سازمان و اخلاق شخصی شما به حرفه ای بودن شما می افزاید. از نقش های شغلی سطح پایین تا ارشد، حفظ اخلاق کاری بسیار مهم است. شما لزوما نیازی به اضافه کردن آن به رزومه خود ندارید، اما استخدام کننده در طول مصاحبه شما را قضاوت می کند، بنابراین بهتر است با پاسخ های خود آماده باشید و مهارت های خود را برجسته کنید.

  3. قدردانی از تنوع و گنجاندن: تشخیص تنوع در محیط کار به ویژه قابل قدردانی است. ارزیابی هایی وجود دارد که نشان می دهد چگونه یک فرد جنبه های مختلف تنوع و شمول را در نظر می گیرد. در واقع، اگر شرکتی این روش را دنبال می کند، باید احساس امنیت کنید.

  4. تاب‌آوری: شکست‌ها بخشی از هر کسب‌وکاری هستند. با درک این موضوع، کارفرمایان به دنبال نامزدهایی می گردند که قادر به مقابله با مشکلات باشند. استخدام‌کنندگان ارزیابی می‌کنند که در گذشته چقدر با موقعیت‌های استرس‌زا کنار آمدید و واکنش فوری شما چیست یا اینکه آیا می‌توانید تیم را مدیریت کنید.

  5. مهارت های تحقیق: صرف نظر از صنعت، تحقیق در همه جا مورد نیاز است. برخی از وظایف به استراتژی و برنامه عمل مناسب نیاز دارند. برای این کار، باید اطلاعات مرتبط را از منابع متعدد پیدا کنید. در اینجا، مهارت های تحقیق به کار گرفته می شود، نحوه تجزیه و تحلیل، تفسیر و گزارش یافته ها بسیار مهم است.

  6. انطباق پذیری: بازار پویا است، بنابراین، برای ماندن در رقابت، شرکت ها باید خود را با فناوری ها و رویکردهای جدید وفق دهند. به همین دلیل است که کارفرمایان آن دسته از کاندیداهایی را ترجیح می دهند که به راحتی با شرایط جدید سازگار شوند. علاوه بر این، هر شرکتی محیط متفاوتی دارد، و اینکه آیا شما قادر خواهید بود خود را با محل کار جدید وفق دهید، در مورد مهارت های رهبری و مدیریت تیم شما صحبت می کند.

  7. مهارت های سازمانی: کارمندی که سازماندهی شده باشد و کارهای روزانه خود را برنامه ریزی کند، بدیهی است که مطلوب تر است. چنین نامزدهایی برای هر موقعیتی صرف نظر از صنعت ترجیح داده می شوند.

  8. مهارت های اولیه کامپیوتر: حتی متخصصان علوم گاهی مجبورند از برگه های Excel و برخی نرم افزارها استفاده کنند. بنابراین، داشتن یک کامپیوتر اولیه و مهارت های فنی می تواند به شما در زمینه های غیر فنی برتری بیشتری نسبت به دیگران بدهد.

  9. مهارت های حل مسئله: توانایی مدیریت موثر و مثبت موقعیت های استرس زا و چالش برانگیز در محل کار است. اگر برای یک سازمان بزرگ یا یک شرکت چند ملیتی درخواست می دهید، این امر به ویژه مهم است. می‌توانید مهارت‌های رایج حل مسئله را به رزومه خود اضافه کنید و مواردی را در پوشش نامه یا مصاحبه خود ذکر کنید.

  10. کار تیمی: رایج ترین و اساسی ترین نیاز برای کار در هر سازمانی، توانایی کار در یک تیم است. صرف نظر از عنوان شغلی، اگر بازیکن تیمی نباشید، نمی توانید نتایج دلخواه را به دست آورید. بنابراین، هر کارفرما تقریباً برای هر موقعیت باز به دنبال یک بازیکن تیمی است. برای برجسته کردن مهارت های کار گروهی خود می توانید از کلمات، همکاری، صداقت، مسئولیت پذیری و ارتباط استفاده کنید.

نمونه هایی از برخی مهارت های ضروری ضروری

  • گوش دادن فعال

  • مهارت ارائه

  • کوچینگ و راهنمایی

  • تفکر استراتژیک

  • حل تعارض

  • همکاری

  • پاسخگویی

  • طوفان فکری

  • برنامه ریزی

  • تعیین هدف

  • انعطاف پذیری

  • ذهنیت رشد

  • تفکر انتقادی

  • ذهن باز

  • مذاکره

  • همدلی

  • هوش عاطفی

خط پایین

از همکاری گرفته تا مهارت‌های سازگاری، ارتباط و حل مسئله، این مهارت‌ها در هنگام درخواست برای نقش‌های شغلی نقش مهمی دارند. شرح شغل را به طور کامل بخوانید و درک کنید که چه مهارت هایی برای این موقعیت مورد نیاز است و چگونه می توانید خود را معرفی کنید. سعی کنید برای افزودن اعتبار به نمایه خود ارجاعاتی از گذشته ارائه دهید. جدای از این، شما همچنین می توانید مجموعه مهارت های خود را با مهارت های فنی مورد تقاضا مانند کدنویسی اولیه، تجزیه و تحلیل داده ها، بازاریابی محتوا، مدیریت رسانه های اجتماعی و نوشتن وبلاگ متنوع کنید. بنابراین دفعه بعد که جستجوی خود را شروع کردید اجازه ندهید که شما را آزار دهد و مطمئن شوید که مهارت هایی را که هر کارفرما در یک نامزد به دنبال آن است به نمایش بگذارید.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نویسندگان
اینفومت

اینفومت تلاش می کند با تولید محتوای مناسب برای جامعه هدف، خدمت هر چند کوچک را عرضه نماید

FOLLOW US ON