تأثیر آموزش فرهنگی بر هویت و عملکرد دانش آموزان
“فرهنگ باعث می شود مردم یکدیگر را بهتر درک کنند”. – پائولو کوئیلو
مقدمه
فرهنگها آگاهی از هنجارها، ارزشها، استانداردها و اصول را فراهم میکنند. این ویژگی ها برای بهبود زندگی افراد از دوران کودکی بسیار مهم هستند. ما انسان ها حیوانات اجتماعی هستیم که از طریق عقاید، اخلاقیات، فرهنگ ها و اصول مختلف به هم پیوند می خوریم. تاریخ نشان میدهد که ما چگونه از طریق فرهنگهایمان، از جمله داروها، غذا، شکار و روابط، با یکدیگر پیوند برقرار کردهایم، همه اینها نیازمند درک دیدگاههای یکدیگر هستند. فرهنگها ما را با دیدگاهها و نظرات متعدد آشنا میکنند و ما میتوانیم آنچه را که برای ما و جامعهمان بهتر است انتخاب کنیم. تأثیر آموزش فرهنگی بر هویت و عملکرد دانشآموز بسیار زیاد است، آنچه در مورد سایر کشورها و غذا، سرگرمیها، تاریخ و تحقیق میآموزیم از طریق مطالعات فرهنگی است. در این وبلاگ قصد داریم تاثیرات آموزش فرهنگی بر هویت و عملکرد دانش آموزان را بررسی کنیم. با ما همراه باشید تا سکوت کنیم که چگونه فرهنگ ها همیشه بخشی از وجود ما بوده اند.
تأثیر آموزش فرهنگی بر هویت دانشآموزان
هدف آموزش فرهنگی این است که دانش آموزان را با چندگانه آشنا کند تا بتوانند زبان ها، عقاید، غذاها، فعالیت ها و غیره مختلف را کشف کنند. آنچه در آموزش فرهنگی عمیق تر است تأثیری است که بر هویت فردی دانش آموزان می گذارد.< /p>
آموزش فرهنگی گروهی از افراد را گرد هم میآورد تا چند لایه گروههای اجتماعی را درک کنند و برای همه همدلی ایجاد کند. آموزش فرهنگی باعث ایجاد حس همدلی، تعلق و آگاهی نسبت به گروه های مختلف اجتماعی می شود. علاوه بر این، آموزش فرهنگی بر هویت دانشآموز تأثیرات زیادی دارد از جمله:
1. افزایش انگیزه و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان
در آموزش فرهنگی، شما میآموزید که چگونه یک برنامه درسی آموزش فرهنگی را با هم ترکیب میکند تا اشتیاق هر دانشآموز را برای یادگیری افزایش دهد و انگیزه و مشارکت آنها را افزایش دهد. علاوه بر این، این به دلیل تغییرات و موضوعات به روز شده جدیدی است که معلمان می توانند به کلاس درس بیاورند. آموزش فرهنگی در هر کشور، مکان، گروه اجتماعی و غیره همیشه در حال تغییر و جدید است. فصلها و روشهای جدید یادگیری، مشارکت دانشآموزان را همراه با انگیزه آنها افزایش میدهد.
2. کاهش اضطراب و چالش های اجتماعی
طبق یک مطالعه، در روانشناسی مثبت گرا، آمیختگی آموزش فرهنگی تغییرات جدیدی را ایجاد می کند و همچنین برای هر دانش آموز احساس تعلق به ارمغان می آورد. این می تواند باعث شود آنها احساس امنیت کنند و توانایی آنها را برای تعامل بیشتر در کلاس بهبود بخشد.
-
اضطراب یادگیری را کاهش میدهد: با ادغام آموزش فرهنگی، دانشآموزان کاهش قابلتوجهی در سطوح اضطراب را تجربه میکنند و محیط یادگیری را راحتتر و حمایتکنندهتر میکنند. (او، 2023).
-
مهارت های بین فردی بهتر: می توانید درک کنید که چگونه آموزش فرهنگی به کاهش اختلالات ارتباطی کمک می کند. روابط و تعاملات اجتماعی دانش آموزان را بهبود می بخشد.
3. ترویج تفاهم و ارتباطات چند فرهنگی
آموزش فرهنگی درک چندفرهنگی، کاوش، پذیرش و موارد دیگر را ارتقا میدهد. این پیامی برای ارتباط با مردم از طریق درک هویت آنها می فرستد که فرهنگ ها و باورهای آنها را دعوت می کند.
توصیه های عملی برای مربیان
در اینجا برخی از توصیههای پیشنهاد شده توسط He (2023) وجود دارد که میتواند برای آموزش بهتر فرهنگی برای دانشآموزان و معلمان هر دو به کار رود.
-
عوامل انگیزشی را بیاموزید: معلمان میتوانند بیاموزند که چه چیزی دانشآموزان را برمیانگیزد، و کدام بخشهای کاوش فرهنگی دانشآموزان را به انجام بهتر و ارتباط بیشتر در کلاس برمیانگیزد.
-
محیط آموزشی را بهبود بخشید: سعی کنید راههای جدید یادگیری را معرفی کنید. به عنوان مثال: میتوانید کلاسهای خود را در یک باغ یا زمین بازی در طول آب و هوای خوب برای ایجاد یک محیط یادگیری مؤثر جدید شرکت کنید.
-
شامل فعالیتهای عملی: میتوانید فعالیتهای عملی برای آموزش فرهنگی را در هر کجا که ممکن است کاوش کنید.
تأثیر آموزش فرهنگی بر عملکرد دانش آموزان
بر اساس پورتیلو (2023)، آموزش فرهنگی عملکرد دانش آموزان را افزایش می دهد. به طور کلی عملکرد بالایی در دانش آموزان نشان داده است. علاوه بر این، به نظر می رسد تعامل و ارتباطات نیز بهبود می یابد.
1. افزایش پیشرفت تحصیلی
ترکیب آموزش فرهنگی با عملکرد دانشآموزان مزایای متعددی دارد. به عنوان مثال:
-
افزایش موفقیت تحصیلی: با ارزش گذاشتن به فرهنگ دانشآموزان، میتوانید شخصاً با آنها ارتباط برقرار کنید.
-
غلبه بر موانع: معلمانی که هویت فرهنگی دانش آموزان را می شناسند به آنها کمک می کنند بر موانع زبانی غلبه کنند که اعتماد به نفس آنها را افزایش می دهد و عملکرد آنها را در زندگی تحصیلی و شخصی بهبود می بخشد.
2. ایجاد محیط های یادگیری فراگیر
آموزش فرهنگی فراتر از مطالعه کتاب درسی است، بلکه دارای کاوشهای متعدد در جوامع و ایالتهای مرتبط با تجربیات مختلف است.
-
جامعه بهتری میسازد: شما میتوانید جامعه بهتری در مدارس بسازید که دانشآموزان احساس کنند که در آن مشارکت دارند و با هویت فرهنگی خود مرتبط هستند. این باعث افزایش عزت نفس آنها نیز می شود.
-
سیاستهای مدرسه حمایتی: میتوانید خطمشیهای مختلف مدرسه را که میتوانند بر اساس نیازها، فرهنگها و منابع دانشآموز تغییر کنند، بررسی کنید.
3. روابط مثبت معلم و دانش آموز را تقویت می کند
آموزش چندفرهنگی و فرهنگی به تفاوتهای فرهنگی دانشآموزان اهمیت میدهد. همچنین به ارزشهای معلمان و دیدگاههای مختلف نیز اهمیت میدهد. این امر به دلیل پذیرش، همدلی و محیط حمایتی که ایجاد می کند، واکنش مثبت معلم و دانش آموز را افزایش می دهد.
توصیه هایی برای مربیان و مدارس
در اینجا برخی از نکاتی است که هم به معلمان و هم به دانش آموزان توصیه می شود. مانند:
تلاشهای مشترک: اهمیت همکاری مدارس، معلمان و خانوادهها را برای درک و ارزشگذاری پیشینههای فرهنگی دانشآموزان، حصول اطمینان از رویکردی جامع به آموزش، کشف کنید.
چگونه می توانیم چند فرهنگ را با هم ترکیب کنیم
در اینجا روشهای سریعی وجود دارد که مدرسه میتواند چند فرهنگی را به دانشآموزان معرفی کند:
-
ادغام دیدگاههای گوناگون: ما میتوانیم کشف کنیم که چگونه افزودن دیدگاههای فرهنگی مختلف به برنامه درسی، یادگیری را غنی میکند.
-
ایجاد کلاسهای درس فراگیر: راههایی برای طراحی فضاهای دلپذیری که همه فرهنگها را تجلیل میکند، کشف کنید و به هر دانشآموزی احساس ارزشمندی بدهد.
-
تشویق یادگیری گروهی: ما میتوانیم فعالیتهایی را ترویج کنیم که در آن دانشآموزان با پیشینههای مختلف با یکدیگر همکاری میکنند و مهارتهای اجتماعی و آگاهی فرهنگی را افزایش میدهند.
-
از آموزش معلمان حمایت کنید: ضرورت آموزش معلمان در زمینه شایستگی فرهنگی برای حمایت بهتر از کلاس های درس متنوع را بررسی کنید.
-
خانوادهها و جوامع را درگیر کنید: تأثیر مشارکت خانوادهها در آموزش را بیاموزید و ارتباط بین فرهنگ خانه و مدرسه را تقویت کنید.
-
اجرای سیاستهای چندفرهنگی: ما میتوانیم مزایای ابتکارات در سطح مدرسه را کشف کنیم که فراگیری و احترام را ترویج میکنند.
-
از فناوری و چند رسانه ای استفاده کنید: بررسی کنید که چگونه ابزارهای دیجیتال و منابع چندرسانه ای می توانند محتوای فرهنگی متنوعی ارائه دهند و یادگیری را جذاب و تعاملی کنند.
خروج از سیستم
روشهای متعددی وجود دارد که میتوانید آموزش فرهنگی را به عنوان بخشی از برنامه درسی پایه مدرسه بگنجانید. آموزش فرهنگی بر هویت و عملکرد دانش آموز تأثیر دارد. مطالعات مختلفی انجام شده است که به این نتیجه رسیده اند که گنجاندن آموزش فرهنگی در مدارس باعث افزایش اعتماد به نفس و عزت نفس دانش آموزان می شود و حس خود را ایجاد می کند. آموزش فرهنگی همچنین نحوه مشارکت دانش آموز در کلاس را بهبود می بخشد. علاوه بر این، آموزش فرهنگی روابط معلم و دانش آموز را بهبود می بخشد و آن را با توجه به عملکرد در مطالعات و کلاس درس، اکتشافی، خلاقانه، فراگیر و مؤثرتر می کند.
می توانید آموزش فرهنگی را با معرفی آن به عنوان یک درس انتخابی و سپس به تدریج وارد برنامه درسی کنید. در نهایت، هنگامی که آموزش فرهنگی را معرفی می کنید، متوجه تغییری در نحوه نگاه دانش آموزان به خود و یکدیگر خواهید شد. جامعه ای همدل تر و هوش عاطفی ایجاد می کند.
سوالات متداول
Q1. فرهنگ چگونه بر عملکرد تحصیلی دانش آموزان تأثیر می گذارد؟
فرهنگ با از بین بردن احساس هویت و تعلق بر عملکرد دانش آموزان تأثیر می گذارد. اگر برنامه درسی مدرسه آموزش فرهنگی فراگیرتری را معرفی نکند، دانش آموز ممکن است مانند یک فرد خارجی احساس کند که می تواند انگیزه و عملکرد تحصیلی آنها را کاهش دهد.
Q2. تأثیر آموزش فرهنگی چیست؟
تأثیر آموزش فرهنگی هم بر هویت و هم بر عملکرد دانشآموز است. هنگامی که آموزش فرهنگی را معرفی می کنیم، محیطی فراگیرتر و دلپذیرتر را تقویت می کند که انگیزه، عزت نفس و عملکرد آنها را در کلاس بهبود می بخشد. علاوه بر این، پیوند معلم و دانش آموز را نیز بهبود می بخشد.
Q3. تأثیر هویت فرهنگی چیست؟
هویت فرهنگی دیدگاهها، ایدهها، غذا، باورها و فضای متفاوتی برای کاوش در اختیار شما قرار میدهد. برای همه جا دارد. می تواند به شما احساس هویت و همدلی بهتری نسبت به دیگران بدهد.