جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

نقش بازخورد در یادگیری آنلاین: بهترین شیوه ها برای مربیان

نقش بازخورد در یادگیری آنلاین: بهترین شیوه ها برای مربیان

فهرست مطالب

نقش بازخورد در یادگیری آنلاین: بهترین شیوه ها برای مربیان

تصور کنید که برای مدت طولانی با پشتکار کار کنید تا متوجه شوید که پروژه در مسیر اشتباهی قرار گرفته است و تمام تلاش های شما بیهوده است. بیایید این امکان را در نظر بگیریم که کسی به شما بازخورد به موقع ارائه دهد. با این کار به اشتباهات احتمالی خود پی می برید و پروژه شما در مسیر درست با نتایج مطلوب پیش می رود. آیا این بهترین وضعیت ممکن نیست؟ 

این دقیقاً نقش بازخورد در یک سیستم یادگیری آنلاین است. در یک محیط کلاس درس سنتی، شما با همسالان و راهنماها محدود شده اید. تعاملات چهره به چهره محدود است. با این حال، در یادگیری آنلاین، شما به صورت 24 ساعته به پورتال آنلاین برای رفع شک و تعامل دسترسی دارید. مدارک آنلاین دسترسی و انعطاف پذیری را برای دانش آموزان فراهم می کند. اما ایجاد یک محیط یادگیری تعاملی تر و جذاب تر همچنان چالش برانگیز است.

بازخورد به رگ حیات سیستم‌های یادگیری دیجیتال تبدیل می‌شود زیرا دوره‌های آنلاین را به سفرهای یادگیری پویا، توانمند و تعاملی برای دانش‌آموزان تبدیل می‌کند.

مکانیسم بازخورد: سس مخفی برای رشد و بهبود

متعجب است که چرا بازخورد حیاتی است، به خصوص در محیط کلاس آنلاین؟ ساده ترین پاسخ افزایش تعامل بین راهنما و زبان آموزان است.

بر خلاف یک محیط کلاسی سنتی، دانشجویان و اساتید این فرصت را ندارند که شخصاً یکدیگر را ملاقات کنند. بنابراین، یک سیستم بازخورد به عنوان سنگ بنای افزایش تعامل بین این دو عمل می کند. به طور همزمان یک محیط یادگیری مثبت را در خود جای می دهد. بازخورد باید به موقع، موثر و مثبت باشد. این به دانش آموزان کمک می کند تا اشتباهات خود را تصحیح کنند، سرعت دوره را درک کنند، پیشرفت نسبی داشته باشند و حرکت مناسب را حفظ کنند. باید به شیوه ای درست ارائه شود تا یادگیرنده بی انگیزه نشود. کل فرآیند یادگیری را جالب تر و برجسته تر می کند.

مرتبط: چگونه دوره‌های آموزشی آنلاین تجربه یادگیری پیشرفته را تسهیل می‌کنند/ قوی>

بهترین تمرینات برای مربیان: آزادسازی قدرت واقعی بازخورد منشور

در اینجا چند راه وجود دارد که یک مربی می تواند بازخورد ارائه دهد تا بهترین نتیجه یادگیری ممکن را برای دانش آموزان به ارمغان آورد:

  • بازخورد متناسب: شخصی شدن خوب است، به خصوص در یادگیری آنلاین: تنظیمات یادگیری آنلاین به هر حال شانس کمتری برای تعامل مستقیم می دهد. بنابراین، هر زمان که مربی به دانش‌آموزان بازخورد می‌دهد، باید بر اساس نیازهای فردی و با تمرکز بر شایستگی‌ها و ضعف‌های آن‌ها تنظیم شود. شما باید یک فرد را در مسیر درست هدایت کنید، به او کمک کنید رشد کند و پتانسیل واقعی خود را درک کند.

  • به موقع، سازنده و مثبت: قانون طلایی “TCP” را به خاطر بسپارید: اگر بازخورد به طور مکرر ارائه نشود، در نهایت بر عملکرد کلی یادگیرنده تاثیر خواهد گذاشت. بازخورد باید به موقع باشد تا دانش آموزان بتوانند زمانی که مفاهیم هنوز تازه هستند یاد بگیرند و بتوانند اشتباهات خود را اصلاح کنند. همچنین باید به جای کلمات تند، بازخورد سازنده و مثبت بدهید. به طوری که آنها می توانند دیدگاه دلگرم کننده تری داشته باشند و به توسعه قدرت اصلی خود در طول دوره کمک کنند.

  • تنوع کلید است: از روش‌های بازخورد چندگانه استفاده کنید: یادگیری آنلاین دیگر محدود به روش‌های سنتی قدیمی یادگیری نیست. پس چرا روش های بازخورد باید به روش های قدیمی بچسبند؟ مزیت ثبت نام در دوره های آنلاین این است که حتی برای مکانیسم بازخورد می توان از منابع مختلف تصویری یا صوتی استفاده کرد. ارائه بازخورد مختصر، واضح و شخصی تر. همچنین می‌توانید بازخورد مشترک یا همتایان را از طریق بحث تشویق کنید، که می‌تواند به تنوع و گسترش دیدگاه‌های فراگیران کمک کند.

  • پیگیری: تبدیل پیشنهادهای روشنگرانه به اقداماتی که نتایج را ارائه می دهند: جنبه کلیدی ارتباط این است که بازخورد باید یک مکالمه دو طرفه باشد، نه فقط یک رویداد یکباره. شما باید به ایده های دانش آموزان گوش دهید و آنها را تشویق کنید تا پیشنهادات آنها را دنبال کنند. آماده ارائه پشتیبانی در هر زمان که به آن نیاز دارند باشید. می توانید راهنمای کوتاهی برای سوالات متداول تهیه کنید. این راهنمای کوتاه به تقویت محیط یادگیری تعاملی آنلاین کمک می کند.

مرتبط: 4 برنامه برتر آموزش آنلاین که باید بدانید

تأثیر بازخورد: آزادسازی اثر ریپل

بازخورد مداوم به طور طبیعی در یک محیط کلاس درس می آید. با این حال، باید در یک محیط یادگیری آنلاین تقویت شود. شما باید تلاش کنید تا آن را از نظر رشد و افزایش مشارکت دانش آموزان مؤثرتر کنید.

بازخورد مؤثر چه تأثیری می تواند بر سیستم یادگیری آنلاین داشته باشد؟ خب، لیست مزایا طولانی است. 

  • ارزیابی همتایان، جوامع یادگیری تعاملی و مشارکتی را تشویق می‌کند.

  • به ایجاد اعتماد به نفس در دانش آموزان و رشد کلی شخصیت کمک کنید. 

  • بازخورد باعث بهبودی می‌شود که کالیبر یادگیری را افزایش می‌دهد.

  • چشم انداز را گسترده تر می کند و یک انجمن گفتگو برای تحقیقات بیشتر باز می کند. 

  • ثبات را افزایش می‌دهد، به شناخت و مقابله با چالش‌ها کمک می‌کند، و عمق بیشتری در یادگیری فراهم می‌کند.

در حال بستن

بازخورد ستون فقرات یادگیری آنلاین است، زیرا دانش آموزان نمی توانند تعامل فیزیکی روزانه داشته باشند. بازخورد باز و سازنده نه تنها یادگیرندگان را برای تصحیح اشتباهات راهنمایی می کند، بلکه یک محیط یادگیری حمایتی و مشارکتی ایجاد می کند. این کل فرآیند یادگیری را بهبود می بخشد و به فراگیران کمک می کند تا پتانسیل واقعی خود را در یک محیط یادگیری دیجیتالی درک کنند. هنگامی که اثربخشی یادگیری آنلاین زیر سوال می رود، یک مکانیسم بازخورد قوی می تواند یکپارچگی را حفظ کند. بنابراین، اگر شما یک مربی هستید، وظیفه شما ایجاد یک سیستم بازخورد موثر است. 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نویسندگان
اینفومت

اینفومت تلاش می کند با تولید محتوای مناسب برای جامعه هدف، خدمت هر چند کوچک را عرضه نماید

FOLLOW US ON