جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

آموزش سیستم مشتریان و فروش سپیدار همکاران سیستم

فهرست مطالب

پورسانت در لغت به معنی درصد سهم یا حق دلالی می­‌باشد، که به فروشنده یا واسط به ازای فروشی اقلامی که داشته؛ داده می­‌شود.

برای تعریف پورسانت در سیستم سپیدار به صورت زیر عمل می­شود:

درمورد هر نوع محاسبه پورسانت، توضیحات مختصری در زیر داده می­‌شود:

  1. پورسانت بر اساس حجم فاکتور:

در این روش مبلغ فاکتور در هر پله‌­ای از پورسانت تعریف شده که قرار بگیرد، ضربدر درصد آن پله شده و مبلغ پورسانت به دست می­‌آید. در صورتیکه فاکتور برگشتی بدون مبنا باشد مبلغ فاکتور برگشتی با توجه به پله‌­ای که فاکتور در آن قرار می­‌گیرد به صورت منفی محاسبه می­‌شود.

در صورتیکه فاکتور برگشتی مبنادار باشد، مبلغ فاکتور مبنا منهای مبلغ فاکتور برگشتی شده، پورسانت آن محاسبه می‌­شود. به این ترتیب، همیشه محاسبات باید از ابتدای سال انجام شود، منهای مبلغ محاسبه شده تا ابتدای بازه­ی محاسبه شود.

در صورتیکه پورسانت در بازه انتخاب شده فعال نباشد اما فاکتور برگشتی‌­ای وجود داشته باشد که مبنای آن به زمانی برمی­گردد که این پورسانت فعال بوده است، در صورت انتخاب محاسبات پورسانت باید وجود مبناهای فاکتورهای برگشتی در آن بازه چک شود، در این صورت محاسبات به ترتیب ذکر شده انجام شده و منهای مبلغ محاسبه شده تاکنون شود.

در غیر اینصورت مبلغ را صفر حساب می­‌کند. محاسبات پورسانت سالانه است، به این معنی که اگر مبنای فاکتور در سال قبل باشد و در سال جاری برگشت داده شود، امکان تاثیر گذاشتن روی محاسبات سال قبل وجود ندارد.

در این روش مبلغ فاکتور منهای حد پایین پله‌­ای که در آن بازه قرار گرفته شده ضربدر درصد آن پله + درصد پله قبل ضربدر مبلغ آن پله + … تا اولین پله.

در این روش نیز برای فاکتور برگشتی بدون مبنا مبلغ به صورت منفی محاسبه می­‌شود، برای فاکتور برگشتی مبنادار نیز مبلغ فاکتور مبنا منهای فاکتور برگشتی شده و مبلغ پورسانت برای خالص فاکتور فروش محاسبه می‌­شود.

در این مورد نیز باید همیشه محاسبات از ابتدای سال تا تاریخ پایان بازه محاسبه انجام شود، منهای مبلغ محاسبه شده تا ابتدای بازه‌­ی محاسبه شود. در صورتیکه پورسانت در بازه انتخاب شده فعال نباشد اما فاکتور برگشتی­ای وجود داشته باشد که مبنای آن به زمانی برمی­گردد که این پورسانت فعال بوده است، در صورت انتخاب محاسبات پورسانت باید وجود مبناهای فاکتورهای برگشتی در آن بازه چک شود.

در این صورت محاسبات به ترتیب ذکر شده انجام شده و منهای مبلغ محاسبه شده تا کنون شود. در غیر اینصورت مبلغ را صفر حساب می­کند. محاسبات پورسانت سالانه است، به این معنی که اگر مبنای فاکتور در سال قبل باشد و در سال جاری برگشت داده شود، امکان تاثیر گذاشتن روی محاسبات سال قبل وجود ندارد.

  1. پورسانت بر اساس حجم فروش در یک بازه:

در این روش (مبلغ جمع فاکتورهای مربوط به یک فروشنده از ابتدای سال مالی تا پایان بازه محاسبه منهای مبلغ فاکتورهای برگشتی در همان بازه، ضربدر درصد پله­‌ای که در آن قرار دارد) منهای (جمع مبلغ محاسبه شده پورسانت از ابتدای سال مالی تا ابتدای بازه­ی محاسبه پورسانت جاری) در صورتیکه پورسانت در بازه انتخاب شده فعال نباشد اما فاکتور برگشتی­ای وجود داشته باشد که مبنای آن به زمانی برمی‌گردد که این پورسانت فعال بوده است.

در صورت انتخاب محاسبات پورسانت باید وجود مبناهای فاکتورهای برگشتی در آن بازه چک شود، در این صورت محاسبات به ترتیب ذکر شده انجام شده و منهای مبلغ محاسبه شده تا کنون شود. در غیر اینصورت مبلغ را صفر حساب می‌­کند. محاسبات پورسانت سالانه است، به این معنی که اگر مبنای فاکتور در سال قبل باشد و در سال جاری برگشت داده شود، امکان تاثیر گذاشتن روی محاسبات سال قبل وجود ندارد.

در این روش، (مبلغ جمع فاکتورهای مربوط به یک فروشنده در بازه ابتدای سال مالی تا پایان بازه انتخاب شده برای محاسبه پورسانت، منهای مبلغ فاکتورهای برگشتی همان بازه منهای حد پایین بازه ضربدر درصد آن بازه + مبلغ بازه قبل ضربدر درصد آن بازه + … تا اولین پله) منهای (جمع مبلغ پورسانت محاسبه شده از همان نوع برای فروشنده انتخاب شده از ابتدای سال مالی تا ابتدای بازه­ی محاسبه پورسانت جاری).

در صورتیکه پورسانت در بازه انتخاب شده فعال نباشد اما فاکتور برگشتی­ای وجود داشته باشد که مبنای آن به زمانی برمی‌­گردد که این پورسانت فعال بوده است، در صورت انتخاب محاسبات پورسانت باید وجود مبناهای فاکتورهای برگشتی در آن بازه چک شود، در این صورت محاسبات به ترتیب ذکر شده انجام شده و منهای مبلغ محاسبه شده تا کنون شود.

محاسبات پورسانت سالانه است، به این معنی که اگر مبنای فاکتور در سال قبل باشد و در سال جاری برگشت داده شود، امکان تاثیر گذاشتن روی محاسبات سال قبل وجود ندارد.

  1. پورسانت بر اساس کالا در یک فاکتور

در این روش مبلغ فاکتور در هر پله­ای از پورسانت تعریف شده که قرار بگیرد، ضربدر درصد آن پله شده و مبلغ پورسانت به دست می­آید.

در صورتیکه فاکتور برگشتی بدون مبنا باشد مبلغ فاکتور برگشتی با توجه به پله‌­ای که فاکتور در آن قرار می­‌گیرد به صورت منفی محاسبه می‌­شود. در صورتیکه فاکتور برگشتی مبنادار باشد، مبلغ فاکتور مبنا منهای مبلغ فاکتور برگشتی شده، پورسانت آن محاسبه می­‌شود، به این ترتیب، همیشه محاسبات باید از ابتدای سال انجام شود، منهای مبلغ محاسبه شده تا ابتدای بازه­ی محاسبه شود.

در صورتیکه پورسانت در بازه انتخاب شده فعال نباشد اما فاکتور برگشتی­ای وجود داشته باشد که مبنای آن به زمانی برمی­‌گردد که این پورسانت فعال بوده است، در صورت انتخاب محاسبات پورسانت باید وجود مبناهای فاکتورهای برگشتی در آن بازه چک شود، در این صورت محاسبات به ترتیب ذکر شده انجام شده و منهای مبلغ محاسبه شده تاکنون شود.

در غیر اینصورت مبلغ را صفر حساب می­‌کند. محاسبات پورسانت سالانه است، به این معنی که اگر مبنای فاکتور در سال قبل باشد و در سال جاری برگشت داده شود، امکان تاثیر گذاشتن روی محاسبات سال قبل وجود ندارد.

در این روش مبلغ فاکتور منهای حد پایین پله‌­ای که در آن بازه قرار گرفته شده ضربدر درصد آن پله + درصد پله قبل ضربدر مبلغ آن پله + … تا اولین پله.  در این روش نیز برای فاکتور برگشتی بدون مبنا مبلغ به صورت منفی محاسبه می­‌شود.

برای فاکتور برگشتی مبنادار نیز مبلغ فاکتور مبنا منهای فاکتور برگشتی شده و مبلغ پورسانت برای خالص فاکتور فروش محاسبه می­‌شود، در این مورد نیز باید همیشه محاسبات از ابتدای سال تا تاریخ پایان بازه محاسبه انجام شود، منهای مبلغ محاسبه شده تا ابتدای بازه­ی محاسبه شود.

در صورتیکه پورسانت در بازه انتخاب شده فعال نباشد اما فاکتور برگشتی­ای وجود داشته باشد که مبنای آن به زمانی برمی­گردد که این پورسانت فعال بوده است، در صورت انتخاب محاسبات پورسانت باید وجود مبناهای فاکتورهای برگشتی در آن بازه چک شود، در این صورت محاسبات به ترتیب ذکر شده انجام شده و منهای مبلغ محاسبه شده تا کنون شود.

در غیر اینصورت مبلغ را صفر حساب می­‌کند. محاسبات پورسانت سالانه است، به این معنی که اگر مبنای فاکتور در سال قبل باشد و در سال جاری برگشت داده شود، امکان تاثیر گذاشتن روی محاسبات سال قبل وجود ندارد.

  1. پورسانت کالایی

جمع مبلغ کالاهای دارای پورسانت در بازه­‌ی انتخاب شده در فاکتورهای مربوط به فروشنده انتخاب شده در محاسبات، ضربدر درصد پورسانت

  1. کالا و حجم همزمان

در صورتیکه کالایی در فاکتور وجود داشته باشد که مشمول پورسانت کالایی است، در صورتیکه همزمان هر دو پورسانت به کالا تعلق گیرد دو پورسانت (یک کالایی و یک حجمی) تعریف می­‌شود با محاسبه جداگانه این دو پورسانت، مبلغ پورسانت در هر دو روش به کالای یاد شده تعلق می‌­گیرد.

اما در صورتیکه پورسانت کالایی جداگانه تعریف شده باشد و در پورسانت حجمی لازم باشد که این پورسانت مثتثنی شود، باید در تعریف پورسانت، این کالاها مشخص شوند و در محاسبه، حجم فاکتور، منهای مبلغ این کالاها شده، سپس محاسبات برای آن انجام می‌­شود.

  1. محاسبات بر اساس مبنای محاسبه حجم و نوع محاسبه پورسانت
  • مبلغی، درصدی، ساده

در این نوع از پورسانت، مبلغ در هر پله‌ای که قرار گیرد، ضربدر درصد آن پله می‌­شود

  • مبلغی، مبلغی، ساده

اگر مبنای محاسبه پورسانت درصدی باشد، مبلغ در هر پله­ای قرار گیرد، مقدار آن پله به عنوان مبلغ پورسانت محاسبه می­شود.

  • مقداری، درصدی ساده

تعداد در هر پله‌­ای که قرار گیرد، مبلغ آن بدست آمده ضربدر درصد آن پله می­‌شود (به این معنا که در این نوع، مقدار پله مقداری است که به یک واحد از کالا تعلق می­‌گیرد)

  • مقداری، مبلغی، ساده

تعداد در هر پله­‌ای که قرار گیرد، ضربدر مبلغ آن پله می­‌شود (به این معنا که در این نوع، مقدار پله مقداری است که به یک واحد از کالا تعلق می‌­گیرد)

  • مبلغی، درصدی، پلکانی

در این نوع از پورسانت، مبلغ در هر پله‌ای که قرار گیرد منهای حد بالای پله قبل شده، ضربدر درصد آن پله می‌­شود، بعلاوه مبلغ پله‌های قبل

  • مبلغی، مبلغی، پلکانی

امکان تعریف این نوع از پورسانت وجود ندارد.

  • مقداری، درصدی پلکانی

تعداد در هر پله­‌ای که قرار گیرد، مبلغ آن بدست آمده منهای مبلغ پله‌های قبل ضربدر درصد آن پله می­‌شود (به این معنا که در این نوع، مقدار پله مقداری است که به یک واحد از کالا تعلق می­‌گیرد) (این موضوع برای پله‌های قبل نیز اتفاق می‌افتد و در نهایت مقادیر با هم جمع می‌شوند)

  • مقداری، مبلغی، پلکانی

تعداد در هر پله‌­ای که قرار گیرد، منهای تعداد حد بالای پله قبل ضربدر مبلغ آن پله می­‌شود (به این معنا که در این نوع، مقدار پله مقداری است که به یک واحد از کالا تعلق می­‌گیرد) بعلاوه مقدار سایر پله‌­ها می‌­شود.

محاسبه پورسانت در نرم افزار سپیدار همکاران سیستم

برای محاسبه پورسانت در سیستم سپیدار به صورت زیر عمل می‌­شود:

  • ابتدا باید در فاکتورها در تب درصد سهم، فروشنده را انتخاب نموده و درصد سهم بردن فروشنده یا واسط را از این فاکتور وارد نمایید.
  • سپس از منوی سمت راست وارد سیستم مشتریان و فروش شده و از قسمت عملیات “محاسبه پورسانت جدید” را انتخاب نمایید.
  • فروشنده مورد نظر را انتخاب نمایید.
  • پورسانت تعریف شده را انتخاب نمایید.
  • در قسمت تا تاریخ، تاریخ مورد نظر را وارد کنید.
  • در آخر محاسبه پایین صفحه را زده تا سیستم براساس پورسانت تعریف شده محاسبه را انجام دهد.
  • در تب اقلام محاسبه، محاسبه انجام شده را می‌­توان دید.
  • در تب فاکتورهای مربوط هم فاکتورهایی که در محاسبه مشارکت داشته‌­اند را نشان می­‌دهد.

آموزش سیستم مشتریان و فروش سپیدار سیستم

 

صورت­حساب طرف مقابل

در صورت­حساب طرف مقابل گردش حساب مشتری یا تأمین کننده به ریز خرید و فروش و دریافت و پرداخت مربوط به آن­ها نشان داده می­‌شود.

تهیه صورت حساب طرف مقابل در نرم افزار سپیدار همکاران سیستم

برای تهیه صورت حساب طرف مقابل در سیستم سپیدار به صورت زیر عمل می­‌شود:

  • از منوی سمت راست وارد سیستم مشتریان و فروش شده و از قسمت عملیات “صورت­حساب طرف مقابل جدید” را انتخاب نمایید.
  • نوع صورت­حساب را از بین فروش و خرید انتخاب نمایید.
  • از روبروی طرف مقابل مشتری یا تامین کننده مورد نظر را انتخاب نمایید.
  • تاریخ تهیه صورت­حساب را وارد نمایید.
  • نمایش اقلام را بزنید و فرم را ذخیره نمایید.

آموزش سیستم مشتریان و فروش سپیدار سیستم

اعلامیه قیمت

برای قیمت دهی به کالاها در انواع فروش مختلف از اعلامیه قیمت استفاده می‌شود. اعلامیه قیمت برای راحتی کار که در فاکتور فروش، خود سیستم براساس نوع فروش و کالای انتخابی قیمت را به صورت خودکار درج نماید.

قیمت دهی به کالاها در انواع فروش در نرم افزار سپیدار همکاران سیستم

برای ایجاد اعلامیه قیمت در سیستم سپیدار به صورت زیر عمل می­‌شود:

  • از منوی سمت راست وارد سیستم مشتریان و فروش شده و از قسمت عملیات “اعلامیه قیمت” را انتخاب نمایید.
  • مثبت زرد را کلیک کرده و در سر ایجاد شده، نوع فروش و کالای مورد نظر را انتخاب نمایید.
  • در زیر ستون فی، فی مورد نظر را وارد نموده و فرم را ذخیره نمایید.

نکته: اگر بخواهید امکان تغییر فی یا تخفیف را از کاربر بگیرید، تیک امکان تغییر فی یا تخفیف در اعلامیه قیمت را بردارید. نکته:اگر شما از سیستم فروش پیشرفته استفاده می­‌نمایید، می­‌توانید براساس گروه فروش کالا و گروه مشتری به کالا قیمت‌های مختلفی اختصاص دهید. نکته: اگر در فاکتور برای کالایی فی به صورت خودکار اعمال نشد به دلیل این است که برای آن نوع فروش اعلامیه قیمتی صادر نشده است. آموزش سیستم مشتریان و فروش سپیدار سیستم

تخفیف

تخفیف در اصطلاح عامیانه به معنی کم کردن قسمتی از بهای کالا به درخواست خریدار و با توافق فروشنده است .

ثبت انواع تخفیف در نرم افزار سپیدار همکاران سیستم

برای ایجاد تخفیف در سیستم سپیدار به صورت زیر عمل می­‌شود:

  • از منوی سمت راست وارد سیستم مشتریان و فروش شده و از قسمت عملیات “تخفیف جدید” را انتخاب نمایید.
  • عنوان تخفیف را وارد نمایید.
  • مبنا را از بین مبلغ و تعداد/ مقدار انتخاب نمایید.
  • نوع محاسبه را از بین خطی و پلکانی انتخاب نمایید.
  • مثبت زرد را کلیک نموده و یک سطر جدید ایجاد نمایید.
  • از مبلغ یا مقدار تا مبلغ یا مقدار را وارد نمایید.
  • اگر نوع تخفیف را درصدی انتخاب کنید، درصد تخفیف را زیر ستون مقدار وارد نمایید.
  • اگر نوع تخفیف را مبلغی انتخاب کنید، مبلغ تخفیف را زیر ستون مقدار وارد نمایید.
  • اگر نوع تخفیف را کالا انتخاب کنید، کالایی که به عنوان اشانتیون داده می­‌شود را از زیر ستون عنوان کالا انتخاب نمایید.
  • اگر نوع تخفیف را بسته محصول* انتخاب کنید، بسته محصولی که به عنوان تخفیف داده می­‌شود را از زیر ستون عنوان بسته محصول انتخاب نمایید.
  • در آخر فرم را ذخیره نمایید.

آموزش سیستم مشتریان و فروش سپیدار سیستم

*بسته محصول: برای تعریف بسته محصول وارد سیستم مشتریان و فروش شده و از قسمت عملیات “بسته محصول جدید” را انتخاب نمایید. عنوان بسته محصول را وارد نمایید. مثبت زرد را کلیک نموده و کالاهای موجود در بسته و تعدادشان را وارد نمایید و فرم را ذخیره کنید.

آموزش سیستم مشتریان و فروش سپیدار سیستم

برای اعمال تخفیف در سیستم سپیدار به صورت زیر عمل می­‌شود:

  • از منوی سمت راست وارد سیستم مشتریان و فروش شده و از قسمت عملیات “اعلامیه قیمت” را انتخاب نمایید.
  • سطرهایی که می­‌خواهید مشمول تخفیف شود را انتخاب نمایید.
  • از نوار ابزار پایین صفحه اضافه کردن تخفیف را انتخاب نمایید.
  • نوع تخفیف را انتخاب کرده، تاریخ شروع و در صورت دلخواه تاریخ پایان تخفیف را وارد نمایید و تأیید را بزنید.
  • در آخر کار فرم را ذخیره نمایید.

آموزش سیستم مشتریان و فروش سپیدار سیستم

گزارشات سیستمی مشتریان و فروش

مرور پورسانت

از این گزارش برای گزارش­گیری از پورسانت­‌های تخصیص یافته به واسط یا فروشنده و ریز محاسبات پورسانت استفاده می‌­شود. برای گزارش‌­گیری از مرور پورسانت در سیستم سپیدار به صورت زیر عمل می­‌شود:

  • از منوی سمت راست وارد سیستم مشتریان و فروش شده و از قسمت عملیات “مرور پورسانت” را انتخاب نمایید.
  • بازه تاریخی مورد نظر را وارد نمایید.
  • واسط مورد نظر را انتخاب نمایید.
  • در تب کالا اگر بخواهید پورسانت کالایی خاص را ببینید آن کالا را انتخاب نمایید.
  • در تب پورسانت، پورسانت‌های تعریف شده را می­‌بینید.
  • در تب محاسبات، همه محاسبات انجام شده را می‌­بینید.
  • در تب ریز محاسبات، محاسبات انجام شده را به ریز می‌­بینید.
  • در تب پرداخت­‌های مرتبط، اگر از روی محاسبه پورسانت پرداختی انجام شده باشد را مشاهده می‌­نمایید. گزارشات سیستمی مشتریان و فروش، مرور پورسانت از این گزارش برای گزارش­گیری از پورسانت‌­های تخصیص یافته به واسط یا فروشنده و ریز محاسبات پورسانت استفاده می‌­شود. برای گزارش­گیری از مرور پورسانت در سیستم سپیدار به صورت زیر عمل می‌­شود:
  • از منوی سمت راست وارد سیستم مشتریان و فروش شده و از قسمت عملیات “مرور پورسانت” را انتخاب نمایید.
  • بازه تاریخی مورد نظر را وارد نمایید.
  • واسط مورد نظر را انتخاب نمایید.
  • در تب کالا اگر بخواهید پورسانت کالایی خاص را ببینید آن کالا را انتخاب نمایید.
  • در تب کالا اگر بخواهید پورسانت کالایی خاص را ببینید آن کالا را انتخاب نمایید.
  • در تب پورسانت، پورسانت‌های تعریف شده را می­‌بینید.
  • در تب محاسبات، همه محاسبات انجام شده را می‌­بینید.
  • در تب ریز محاسبات، محاسبات انجام شده را به ریز می‌­بینید
  • در تب پرداخت­های مرتبط، اگر از روی محاسبه پورسانت پرداختی انجام شده باشد را مشاهده می­‌نمایید.

آموزش سیستم مشتریان و فروش سپیدار سیستممرور فروش از این گزارش برای گزارش­‌گیری از کالاهای فروخته شده، مشتری‌­ها و عملیات مربوط به آ­ن­ها استفاده می­‌شود. برای گزارش­‌گیری از مرور فروش در سیستم سپیدار به صورت زیر عمل می­‌شود:

  • از منوی سمت راست وارد سیستم مشتریان و فروش شده و از قسمت عملیات “مرور فروش” را انتخاب نمایید.
  • بازه تاریخی مورد نظر را وارد نمایید.
  • در این فرم تب‌های مختلف حاوی اطلاعات هر عملیات موجود است. وارد هر تب که می­‌شوید، پس از دو کلیک روی سطر مورد نظر امکان فیلتر نمودن آن سطر فراهم می‌­شود، سپس وارد سایر تب‌ها شده و اطلاعات مربوطه به آن را مشاهده می­‌نمایید.
  • اطلاعاتی که در مرور فروش موجود است عبارتند از:
  1. مشتری: در این اطلاعات مربوط به مشتری و مانده حساب آن قابل مشاهده است.
  2. کالا: در این تب اطلاعات مربوط به کالاهای فروخته شده و موجودی و موجودی قابل فروش آن قابل مشاهده است.
  3. ردیابی: در این تب گردش ردیابی کالاهایی که دارای ردیابی هستند را نمایش می‌­دهد.
  4. واسط: در این تب واسط یا فروشنده‌هایی که برای آن­ها پورسانت محاسبه شده را نمایش می­‌دهد.
  5. انبار: در این تب انبارهایی که از آن­ها فروش انجام شده را نمایش می‌­دهد.
  6. پیش فاکتور: در این تب پیش فاکتورهایی که در سیستم زده شده قابل مشاهده است.
  7. اسناد فروش: در این تب اسناد فروش که همان فاکتورها و فاکتورهای برگشتی می‌­باشد نمایش داده می­‌شود.
  8. تقسیط اسناد فروش: در این تب اگر تقسیطی انجام شده باشد، نمایش داده می­‌شود.
  9. فاکتورهای ابطالی: در این تب از فاکتورهای ابطالی می­‌توانید گزارش بگیرید.
  10. عملیات انبار: در این تب عملیات انباری که روی فاکتور زده شده را نمایش می‌­دهد.
  11. اقلام فروش: در این تب کلیه فروش کالا­ها را قلم به قلم نمایش می‌­دهد.
  12. سود و زیان فروش: در این تب می­‌توان از سود یا زیان فروش کالا به کالا گزارش گرفت.

آموزش سیستم مشتریان و فروش سپیدار سیستم

مرور جامع طرف حساب

از این گزارش برای گزارش‌­گیری از طرف حساب­‌های موجود در سیستم استفاده می­‌شود. برای گزارش­‌گیری از مرور جامع طرف حساب در سیستم سپیدار به صورت زیر عمل می­‌شود:

  • از منوی سمت راست وارد سیستم مشتریان و فروش شده و از قسمت عملیات “مرور جامع طرف حساب” را انتخاب نمایید.
  • بازه مورد نظر را وارد نمایید.
  • طرف حساب مورد نظر را انتخاب نمایید.
  • در تب اسناد طرف حساب، اسناد مربوط به طرف حساب انتخاب شده نمایش داده می­‌شود.
  • در تب اقلام اسناد، ریز اقلام اسناد مربوط به طرف حساب نمایش داده می‌­شود.

آموزش سیستم مشتریان و فروش سپیدار سیستم

برای مشاهده دموی رایگان سیستم مشتریان و فروش سپیدار سیستم بر روی دکمه زیر کلیک کنید:

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نویسندگان
اینفومت

اینفومت تلاش می کند با تولید محتوای مناسب برای جامعه هدف، خدمت هر چند کوچک را عرضه نماید

FOLLOW US ON